Κατασκευή ιστοσελίδων

Μεγάλη Φθινοπωρινή Προσφορά

Μόνο για τους μήνες Σεπτέμβρη Οκτώβρη Νοέμβρη
Και για περιορισμένο αριθμό ιστοσελίδων
Κατασκευή ιστοσελίδων από 700€ μόνο 400€

Στην Moving Up γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.

Σε όλες μας τις ιστοσελίδες είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και τεχνολογικά updates εφ όρου ζωής! Mε λίγα λόγια αν αγοράσετε μια ιστοσελίδα από την Moving up και μετά από κάποια χρόνια βγει μια νέα τεχνολογία ή μια νέα δυνατότητα, αυτομάτως και δωρεάν ενσωματώνεται και στην δική σας ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να έχετε για πάντα μια μοντέρνα και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ιστοσελίδα, χωρίς επιπλέον κόστος.

Όμως δεν σταματάμε εκεί, Στην Moving Up δεν κατασκευάζουμε απλά την ιστοσελίδα σας, αλλά φροντίζουμε να δημιουργήσουμε και το κατάλληλο υλικό (κείμενα, φωτογραφίες) που θα οδηγήσει σε αύξηση της δημοτικότητας του brand σας, η στην αύξηση των προϊόντων η των υπηρεσιών σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Δώστε μας απλά το λογότυπο σας ή αν δεν έχετε λογότυπο, δημιουργούμε για εσάς ένα λογότυπο δωρεάν και αφήστε μας να πάρουμε πρωτοβουλίες και να σας παραδώσουμε μια ιστοσελίδα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα.

Και όλα αυτά μόνο με 400 ευρώ!
Ζητήστε να δείτε δουλείες μας για να καταλάβετε ότι μπορεί να πληρώνετε λίγα αλλά δεν κάνετε καμία υποχώρηση σχετικά με την ποιότητα του eshop που θα παραλάβετε.
Αντίστοιχες ιστοσελίδες άλλες εταιρίες τις χρεώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ παραπάνω!
Άλλωστε δεν έχετε τίποτα να χάσετε, σε περίπτωση που μείνετε δυσαρεστημένοι από τις υπηρεσίες μας, είμαστε οι Μόνοι που σας επιστρέφουμε το 100% των χρημάτων σας!

Κατασκευή ιστοσελίδων

H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από μια ακολουθία διαδικασιών ώστε να πετύχουμε:

 • Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες με εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
 • Κατασκευή ιστοσελίδας με εντυπωσιακό Design.
 • Ιστοσελίδες κατασκευασμένες φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κτλ.), τα community sites όπως στο facebook καθώς και τα γνωστά directories.
 • Κατασκευή ιστοσελίδας με Responsive Layout – ευελιξία και προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet, pc’s).
 • Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης.
 • Κατασκευή ιστοσελίδας με Μοναδικό αποτέλεσμα.

Το ολοκληρωμένο πακέτο μας – κατασκευή ιστοσελίδων

400
 • User Friendly Σύστημα Διαχείρισης κειμένων, φωτογραφιών, design.
 • Responsive Layout εμφάνιση σε όλες τις συσκευές (4 Διαστάσεις Desktop, Laptop, Tablet, Smartphone)
 • Απεριόριστες Σελίδες
 • Εγγραφή Newsletter
 • Απεριόριστοι Χάρτες Google maps
 • Απεριόριστα Photo Galleries
 • Απεριόριστες Φόρμες Επικοινωνίας
 • Απεριόριστα Εmails με το όνομα της ιστοσελίδας σας
 • Social buttons (facebook, twitter, skype κ.λ.π.)
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Στατιστικά στοιχεία
 • Δημιουργία περιεχομένου από εμάς (Κείμενα-Φωτογραφίες)
 • Δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισης του Design από εσάς
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προώθηση και την διαφήμιση

Extra Υπηρεσίες που μπορείτε να ενσωματώσετε στο site σας

 • Σύστημα για Επιπλέον γλώσσες : 100€
 • Πακέτο SEO Friendly ιστοσελίδα : 250€
 • Σύστημα online Παραγγελιών – Αγορών (Eshop) : 250€
 • Σύστημα Event Calendar : 200€
 • Σύστημα Αγγελιών : 200€
 • Συμβατότητα με το διεθνές πρότυπο Web Content Accessibility Guidelines (WCAG), έκδοση 2.0 περί τήρησης προδιαγραφών ΑΜΕΑ. 200€

User Friendly Administrator Panel

Στη Moving Up σχεδιάζουμε τα πιο user-friendly CMS κάνοντας τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας παιχνίδι.
Αυτοματοποιούμε διαδικασίες στην online διαχείριση της ιστοσελίδας και σας και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης περιεχομένου. Τώρα με τη moving up μπορείτε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας μόνοι σας, χωρίς να έχετε τεχνικές γνώσεις!

Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας γίνετε σε 4 βήματα :

1) Επιλογή Design.
Στο πρώτο βήμα της κατασκευής ιστοσελίδας, σας στέλνουμε αρκετά δείγματα design έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει. Τα δείγματα είναι κανονικές έτοιμες ιστοσελίδες ως προς την δομή του design στις οποιες έχουμε περάσει τυχαίο περιεχόμενο μέσα έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα από πριν να δείτε πως θα είναι η ιστοσελίδα όταν θα έχει ολοκληρωθεί στο 100%.

2) Κατασκευή Ιστοσελίδας
Το δεύτερο βήμα είναι το ποιο εντυπωσιακό!! Tο design μόλις έχει επιλεχθεί και πλέον η ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών της Moving Up αναλαμβάνει να υλοποιήσει την κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και και την προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης σας.

3) Παραμετροποίηση ιστοσελίδας – Data entry
Στο τρίτο βήμα η κατασκευή ιστοσελίδας σας έχει ολοκληρωθεί. Πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσουμε μέσα τις πληροφορίες σας (φωτογραφίες, κείμενα) έτσι ώστε η σελίδα μας να πάρει την τελική της μορφή.

4) Testing – Παράδοση ιστοσελίδας
Και φτάνουμε στο τελευταίο βήμα, όπου πλέον το μόνο που απομένει είναι να σιγουρευτούμε ότι όλα δουλεύουν σωστά και ότι το υλικό που περάσαμε δεν έχει κάποιο πρόβλημα / λάθος.
Σε περίπτωση όπου όλα βαίνουν καλώς παραδίδουμε τους κωδικούς της ιστοσελίδας. Συγχαρητήρια πλέον είστε ένας τυχερός κάτοχος ιστοσελίδας κατασκευασμένη από την MovingUp

Μέσος Χρόνος υλοποίησης 5 εργάσιμες μέρες

Κατασκευή ιστοσελίδας

Ταχύτατοι server

Αν η σελίδα που θέλετε να κατασκευάσετε απευθύνεται στην ελληνική αγορά, πρέπει να προτιμήσετε καταλήξεις domain name σε .gr, όπως .gr, .org.gr, edu.gr, net.gr η .com.gr όπως επίσης και ένα γρήγορο hosting σε ποιοτικό Datacenter. Η εταιρία μας σας εξασφαλίζει για την την κατασκευή ιστοσελίδας σας τους πιο σύντομους δυνατούς χρόνους φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, χωρίς έξτρα κόστος!

Domain Names

Βρείτε το domain name που σας ταιριάζει και ελάτε σε μας να το κατοχυρώσουμε.
Αλλιώς αφήστε εμάς να σας προτείνουμε το Domain που σας ταιριάζει!
Είμαστε πάντα δίπλα σας και φροντίζουμε για την ανανέωση του domain name διατηρώντας ακέραιη τη διαδικτυακή σας ταυτότητα.

Γιατί να επιλέξεις την Moving Up;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Είναι τόσο απλό σήμερα να αλλάξετε την εικόνα της επιχείρησής σας και να δείτε τα αποτελέσματα αύριο
Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να τα πούμε από κοντά και να σας δώσουμε τυχόν διευκρινίσεις που χρειάζεστε

Δείτε επίσης υπηρεσίες που σίγουρα σας ενδιαφέρουν
Προώθηση ιστοσελίδας
Social Media Marketing
Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας
Κατασκευή eshop