Η Moving Up δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής, video, ήχου και φωτογραφίας με ταυτόχρονη εκπαιδευτική δραστηριότητα, διοργανώνοντας σεμινάρια Φωτογραφίας και βίντεο.

Εγγυόμαστε την δημιουργία οπτικοακουστικών παραγωγών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές δίνοντας σας την ευκαιρία να αποκτήσετε την πιο δυνατή διαφημιστική προβολή μέσω τηλεοπτικών σποτ, ραδιοφωνικών spot ή διαφήμισης στο internet.

Βίντεο

Το τμήμα Παραγωγής Βίντεο της Moving Up αποτελείται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε όλο το φάσμα παραγωγής ενός βίντεο με τις εξής ειδικότητες:
Σκηνοθέτη, Διευθυντή Φωτογραφίας, Εικονολήπτη, Ηχολήπτη, Μοντέρ, Graphics Designer, 2D-3D Animator, Μουσικό επιμελητή και Μουσικό συνθέτη, Φωτογράφο, Ενδυματολόγο, Μακιγιέρ.
Η άρτια τεχνογνωσία μας στην βίντεο επεξεργασία περιλαμβάνει : broadcast, μοντάζ, χρήση 2d-3d animation και γραφικών, καθώς και special effects.

Το πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στούντιο μας διαθέτει green box για ιδιαίτερες λήψεις βίντεο ή φωτογραφίας και οδηγεί σε ποιοτικές και άκρως οικονομικές δημιουργικές λύσεις κατασκευής του διαφημιστικού σας spot και του εταιρικού σας βίντεο.

Αναλυτικά Αναλαμβάνουμε:

Παραγωγές Τηλεοπτικές.
Παραγωγές Οπτικοακουστικές.
Παραγωγές διαφημιστικών spots για χρήση στο internet.
Παραγωγές διαφημιστικών spots για χρήση στην τηλεόραση.
Παραγωγές διαφημιστικών spots για χρήση στο ραδιόφωνο.
Παραγωγές εταιρικών video.
Κάλυψη συνεδρίων φωτογραφία Video
Φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση γάμων και βαπτίσεων
Παραγωγή ντοκιμαντέρ.

Επίσης παρέχουμε ενδεικτικά τις παρακάτω υπηρεσίες:

Υπηρεσίες για εύρεση χώρων γυρίσματος / Location
Άδειες γυρίσματος
Διάθεση και εύρεση Συνεργείου
Casting
Σχεδιασμό προ-παραγωγής
Ενοικίαση Εξοπλισμού
Ξενοδοχεία / Εισιτήρια
Μετακινήσεις
Διαχείριση προϋπολογισμού
Αερολήψεις

Επιπλέον ένα μεγάλο team από καταξιωμένους επαγγελματίες εκφωνητές και ηθοποιούς, συνεργάζονται μαζί σας από την αρχή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, και απλοποιούν τις διαδικασίες με τέτοιο τρόπο, ώστε το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε τελικά, είναι απλά να μας καλέσετε.

Η μεθοδολογία μας για την ολοκλήρωση μιας παραγωγής video (είτε μικρής, είτε μεγάλης) είναι η εξής :

1. Pre-production

Περικλείονται όλα τα βήματα εκείνα που θα βοηθήσουν στην αποτελεσματικότερη χάραξη της προπαρασκευής μιας τηλεοπτικής παραγωγής. Είμαστε σε επαφή, συζητάμε και ανταλλάσουμε απόψεις και ιδέες. Το σενάριο, η εύρεση πιθανής τοποθεσίας του μελλοντικού γυρίσματος, το casting των ηθοποιών/μοντέλων και το κόστος της παραγωγής ολοκληρώνονται και εγκρίνονται από τον πελάτη.

2. Production

Σε αυτό το στάδιο γίνεται το γύρισμα στην τοποθεσία που έχουμε καθορίσει. Στη περίπτωση που δεν χρειάζονται γυρίσματα, γίνεται η σύνθεση της εικόνας. Ο ήχος είναι στο στάδιο της παραγωγής.

3. Post production – Μοντάζ

Δημιουργούμε το πρώτο draft, το οποίο αναμένει έγκριση του πελάτη ώστε να προβούμε στην ολοκλήρωση του διαφημιστικού σποτ ή φιλμ. Γίνονται οι απαραίτητες χρωματικές διορθώσεις, προστίθενται τα εφφέ ή τα τρισδιάστατα γραφικά, αν αυτό είναι απαραίτητο , γίνεται το τελικό μιξάζ του ήχου και όταν το τηλεοπτικό σποτ ολοκληρωθεί, μεταγράφεται στα απαραίτητα μέσα για τη διανομή του στα μέσα.

Ηχος

Η ομάδα της Moving Up αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής ήχου της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για εμάς η παραγωγή ενός ηχητικού spot δεν περιορίζεται μόνο στην εκφώνηση ενός έξυπνου κειμένου αλλά βασίζεται στην πλήρη αξιοποίηση των ηχητικών μέσων όπως, χρήση ηχητικών εφέ, επιμέλεια κατάλληλης μουσικής επένδυσης, παραγωγή πρωτότυπης μουσικής επένδυσης, επιλογή εκφωνητή, έχοντας σαν στόχο να παρέχει υπηρεσίες ήχου υψηλών προδιαγραφών.
Αναλυτικά:

  • Δημιουργούμε παραγωγές διαφημιστικών spots για χρήση στο ραδιόφωνο.
  • Δημιουργούμε ηχογράφησεις εκφωνήσεων και επεξεργασία ήχου και μουσικής.
  • Παρέχουμε μεγάλη συλλογή Music Libraries με royalty free μουσικές συνθέσεις για μουσική επένδυση διαφημιστικών σπότ, αλλά και κάλυψη για οποιαδήποτε χρήση παραγωγής μουσικής.
  • Κάνουμε ειδική επεξεργασία και σχεδιασμό της ηχητικής μπάντας διαφημιστικών σπότ, κινηματογραφικών ταινιών, κινουμένων σχεδίων κ.λ.π.(Sound Design)
  • Δημιουργούμε παραγωγές διαφημιστικής και ψυχαγωγικής ζώνης για χρήση σε πολυσύχναστους εμπορικούς χώρους όπως super markets, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, κλπ.
  • Δημιουργούμε παραγωγές voice mail / music on hold και διαφημιστικής ζώνης για χρήση σε τηλεφωνικά κέντρα εταιριών.

 

Στα 5 χρόνια λειτουργίας μας, μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους δημόσιοι φορείς, επιχειρήσεις, δημοτικοί φορείς, καταστήματα, τηλεοπτικά κανάλια, καλλιτέχνες, για την δημιουργία οπτικοακουστικών παραγωγών όπως video clip, ντοκιμαντέρ, σημάτων τηλεοπτικών εκπομπών, corporate videos – εταιρικών παρουσιάσεων, διαφημιστικών spot και γενικών multimedia εφαρμογών.

Στην Moving Up γνωρίζουμε τις ανάγκες σας..
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε!Δείτε επίσης δυο υπηρεσίες που σίγουρα σας ενδιαφέρουν : Φωτογραφία – Βίντεο – Ηχος  &  Ραδιοφωνικά σποτ – ΣπικάζΔείτε επίσης :  Κατασκευή eshop